Welkom in onze webshop

Welkom voor het uitzoeken van uw nieuwe tweedehands trekkingfiets, het kopen van nieuwe fietstassen of fietsonderdelen. Alle fietsen zijn nu voorradig.  

Kijkt u rustig rond en neem contact met ons op. Naast een groot assortiment trekkingfietsen bent u hier ook aan het goede adres voor nieuwe fietstassen voor uw trekkingfiets of nieuwe fietsonderdelen; ook voor Rohloff-onderdelen en het jaarlijks onderhoud van uw fiets.

Phelo Cycle in Wageningen voor betrouwbare, goede en betaalbare tweedehands vakantiefietsen, trekkingfietsen en toerfietsen van A-merken zoals Koga Miyata en Santos.  Met een zeer ruime keuze voor iedere framemaat, er is altijd een fiets die bij u past. 

Neem, als u vragen heeft of langs wilt komen,  contact met ons op.
U bent van harte welkom in Wageningen op alle dagen van de week.  In overleg kunnen wij de fiets ook bij u thuisbezorgen. Binnen Nederland is dit gratis, in België €10.

Koga-Santos-trekkingfiets-lowrider-bikepacking-Tubus-Vaude-Koga Miyata-Ortlieb-Rohloff-Schwalbe Marathon-Magura-XT-WorldTraveller-Randonneur-vlinderstuur-biketravel-duurzaam-tweedehands-waterproof-Traveller-Travelmaster-vakantiefiets-toerfietsen-SON-GlobalTraveller
 
Sluit Menu
×
×

Winkelmand