Beste klanten,
Welkom bij Phelo Cycle voor het uitzoeken van uw zo-goed-als-nieuwe vakantie/trekkingfiets. Ons assortiment bestaat uit elite tweedehands fietsen van hoge kwaliteit voor de beste prijs. Alle fietsen die online staan, zijn op voorraad en rijklaar.
Onze vakantiefietsen zijn weinig gebruikt, waardoor u een bijna nieuwe fiets koopt, maar voor een betaalbare prijs.
U kunt bij ons langskomen in Wageningen om uw favoriete fiets(en) te zien en te proberen.
Kijkt u eerst rustig rond op onze website (via Welkom/dames-of herenfietsen kunt u o.a sorteren op prijs) en neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft of een afspraak wilt maken om een fiets te kopen. De fiets kan direct met u mee.
Als u niet naar ons toe kunt komen dan kunt u de fiets ook online bestellen. Binnen enkele dagen wordt de fiets voor een klein prijsje netjes bij u thuisbezorgd. 
Zoekt u een gebruikte fiets die werkelijk zorgvuldig is nagekeken? Dan zit u bij onze winkel goed omdat wij precies weten waar wij op moeten letten bij het inkopen van onze fietsen en de fietsen meer dan grondig nakijken. (Fietsen die door particulieren voor weinig worden aangeboden kunnen verborgen gebreken vertonen: goedkoop kan dan duurkoop voor u worden….)
Onze fietsen hebben een uitgebreide onderhoudsbeurt gehad in onze werkplaats, zijn zonodig voorzien van nieuwe hoogwaardige onderdelen en worden bijna als nieuw opgeleverd. De fietsen worden verkocht met 3 maanden garantie.
Ook kunt u l
ater bij ons terecht voor de jaarlijkse servicebeurt van uw fiets. U kunt bij ons ook een nieuw Pendix e-Bike Nachrüstung systeem voor trapondersteuning aanschaffen en door ons laten inbouwen.
 

Inruil van uw oude vakantiefiets
Wilt u uw oude vakantiefiets inruilen of wilt u alleen uw oude fiets aan ons verkopen? Dat kan!
Stuurt u ons dan via Whatsapp een foto van uw fiets en welk bedrag u in gedachten heeft. We horen het bedrag altijd graag van u zelf, omdat u de conditie van uw fiets het beste kent. 

Fietsplan – fiscaal voordeel eigen bedrijf
Deelname aan het fietsplan kan ook met een tweedehands fiets! Kunt u via uw werkgever gebruik maken van een fietsplan/WerkgeversKostenRegeling of heeft u een eigen bedrijf? Er kan een fiscaal voordeel voor u inzitten!
Onze aankoopbon kunt u inleveren bij uw werkgever en wij zijn geregistreerd als FiscFree winkel van Nationaal Fietsplan. Informeer bij uw werkgever hoe het geregeld is, want het kan een aardig voordeel voor u opleveren!
Als zelfstandige kunt u denken aan investeringskosten.

Afspraak maken? 
Als u goed weet wat u zoekt en klaar bent om een fiets bij ons te komen uitzoeken voor uw vakantie, woon/werk of weekend,  neem dan contact met ons op voor een afspraak! We kunnen van te voren bellen of whatsappen als u nog niet goed weet welke maat of welk type fiets bij u past.   
  • Neem contact met ons op voor een afspraak en kies thuis eerst rustig op onze website uw favoriete fiets(en) uit.
  • Geef deze fietsen aan ons door via Whatsapp of email, zodat we ze voor u kunnen klaarzetten als u langskomt.
  • Inruil van uw oude fiets is mogelijk (trekkingfietsen zonder vering), stuurt u ons dan een foto van uw fiets.
  • Uw fiets is rijklaar en kan meteen met u mee. U krijgt een aankoopbon met alle gegevens van de fiets.
  • De verkoop is vanuit ons magazijn in Wageningen. Wij sturen u het bezoekadres bij het maken van de afspraak. Omdat we alleen op afspraak werken en om te voorkomen dat klanten voor een gesloten deur staan, staat ons magazijn-adres niet op de website vermeld. Wij zien u graag langskomen.
Phelo Cycle in Wageningen, uw adres voor betrouwbare, goede en betaalbare tweedehands vakantiefietsen, trekkingfietsen en toerfietsen van A-merken zoals Koga Miyata, Santos en Idworx.  Met de zeer ruime keuze voor iedere framemaat,  is er altijd een fiets die bij u past!
In overleg kunnen wij de fiets ook bij u thuisbezorgen. Binnen Nederland €45,=, in België €65, andere landen in overleg.
Samen fietsen is een hele gezonde en gezellige manier van bewegen!
Als u dit jaar in eigen land op vakantie wilt gaan en kilometers op de fiets wilt gaan maken, u bent welkom!
Nederland is een prachtig fietsland met handige knooppuntroutes en veel mooie Langeafstand Fietsroutes:
https://www.nederlandfietsland.nl/lf-routes
Handige informatie over fietsvakanties:
https://www.fietsvakantiepagina.nl

Koga-Santos-Idworx-Van Nicholas-Stevens-Gudereit-Avaghon-Rose-trekkingfiets-lowrider-bikepacking-Tubus-Vaude-Koga Miyata-Ortlieb-Rohloff-Schwalbe Marathon-Magura-XT-WorldTraveller-Randonneur-vlinderstuur-biketravel-duurzaam-tweedehands-waterproof-Traveller-Travelmaster-vakantiefiets-toerfietsen-SON-GlobeTraveller- Pendix verkoop&inbouw