Welkom in onze webshop

 

 Beste klanten,

Voor ons allemaal is het aanpassen om samen zo goed en veilig mogelijk deze periode te doorstaan. Het is erg belangrijk om in beweging te blijven.
Daarom bent u ook nu welkom, wij zijn alle dagen open. Samen fietsen – mits niet in groepen- is toegestaan en is een hele gezonde manier van bewegen.

Wij stellen het op prijs als u langskomt. Wij werken volgens de huidige richtlijnen van het RIVM, ter bescherming van u en onszelf vragen we u 1,5 meter afstand te houden, geen handen te schudden en digitaal te betalen. Daarbij vragen we u om eerst rustig op onze website uw favoriete fiets(en) uit te kiezen zodat we deze voor u kunnen klaarzetten als u langskomt.

Welkom voor het uitzoeken van uw nieuwe tweedehands trekkingfiets, het kopen van nieuwe fietstassen of fietsonderdelen.

Kijkt u rustig rond en neem contact met ons op. Naast een groot assortiment trekkingfietsen bent u hier ook aan het goede adres voor nieuwe fietstassen voor uw trekkingfiets of nieuwe fietsonderdelen; ook voor Rohloff-onderdelen en het jaarlijks onderhoud van uw fiets.
Phelo Cycle in Wageningen voor betrouwbare, goede en betaalbare tweedehands vakantiefietsen, trekkingfietsen en toerfietsen van A-merken zoals Koga Miyata en Santos.  Met een zeer ruime keuze voor iedere framemaat, er is altijd een fiets die bij u past.
Neem, als u vragen heeft of langs wilt komen,  contact met ons op.

U bent van harte welkom in Wageningen op alle dagen van de week.  In overleg kunnen wij de fiets ook bij u thuisbezorgen. Binnen Nederland gratis, in België €10.


Koga-Santos-Idworx-Van Nicholas-Stevens-trekkingfiets-lowrider-bikepacking-Tubus-Vaude-Koga Miyata-Ortlieb-Rohloff-Schwalbe Marathon-Magura-XT-WorldTraveller-Randonneur-vlinderstuur-biketravel-duurzaam-tweedehands-waterproof-Traveller-Travelmaster-vakantiefiets-toerfietsen-SON-GlobalTraveller