Beste klanten,

Welkom bij Phelo Cycle voor het uitzoeken van uw nieuwe tweedehands trekkingfiets.
Alle fietsen die online staan, zijn op voorraad. U kunt bij ons langskomen in Wageningen om uw favoriete fiets(en) te zien en te proberen.
Kijkt u rustig rond op onze website en neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft of een afspraak wilt maken om een fiets te kopen. Uiteraard kunt u de fietsen komen zien en er zelf even op fietsen voordat u hem koopt.
Naast een groot assortiment trekkingfietsen bent u hier ook aan het goede adres voor nieuwe fietstassen voor uw trekkingfiets of nieuwe fietsonderdelen; ook voor Rohloff-onderdelen en het jaarlijks onderhoud van uw fiets in onze werkplaats.
Fietsplan
Kunt u gebruik maken van een fietsplan? De aankoopbon van uw fiets is voldoende, en wij zijn geregistreerd als FiscFree winkel van Nationaal Fietsplan. Informeer bij uw werkgever, het kan een aardig voordeel voor u opleveren! Deelname aan het fietsplan kan ook met een tweedehands fiets.
Samen fietsen is een hele gezonde en gezellige manier van bewegen!
Als
 u dit jaar in eigen land op vakantie wilt gaan en kilometers op de fiets wilt gaan maken, u bent welkom! Nederland is een prachtig fietsland met handige knooppuntroutes en veel mooie Langeafstand Fietsroutes:
http://www.nederlandfietsland.nl/lf-routes
Handige informatie over fietsvakanties: 
http://www.fietsvakantiepagina.nl
 
 Wij zien u graag langskomen, de verkoop is vanuit ons magazijn en we zetten de fietsen waar u serieus interesse in heeft, buiten voor u klaar. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en kies voordat u komt, eerst rustig op onze website uw favoriete fiets(en) uit. Geef deze aan ons door via Whatsapp of email, zodat we ze voor u kunnen klaarzetten als u langskomt om uw fiets te kopen. 

Als u weet wat u zoekt en klaar bent om uw fiets te komen uitzoeken voor uw vakantie, woon/werk of weekend,  neem dan contact op voor een afspraak! Uw fiets is rijklaar en kan meteen met u mee !

Phelo Cycle in Wageningen, uw adres voor betrouwbare, goede en betaalbare tweedehands vakantiefietsen, trekkingfietsen en toerfietsen van A-merken zoals Koga Miyata, Santos en Idworx.  Met de zeer ruime keuze voor iedere framemaat,  is er altijd een fiets die bij u past!

Neem, als u vragen heeft of langs wilt komen,  contact met ons op.

U bent van harte welkom in Wageningen!  Kunt u niet langskomen?
In overleg kunnen wij de fiets ook bij u thuisbezorgen. Binnen Nederland €25,=, in België €45.

Koga-Santos-Idworx-Van Nicholas-Stevens-Gudereit-Avaghon-Rose-trekkingfiets-lowrider-bikepacking-Tubus-Vaude-Koga Miyata-Ortlieb-Rohloff-Schwalbe Marathon-Magura-XT-WorldTraveller-Randonneur-vlinderstuur-biketravel-duurzaam-tweedehands-waterproof-Traveller-Travelmaster-vakantiefiets-toerfietsen-SON-GlobeTraveller