Beste klanten,

Welkom bij Phelo Cycle voor het uitzoeken van uw nieuwe tweedehands trekkingfiets, het kopen van nieuwe fietstassen of fietsonderdelen.
Kijkt u rustig rond en neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft of een afspraak wilt maken om een fiets te kopen. Want uiteraard kunt u de fietsen komen zien en er zelf even op fietsen voordat u hem koopt.
Naast een groot assortiment trekkingfietsen bent u hier ook aan het goede adres voor nieuwe fietstassen voor uw trekkingfiets of nieuwe fietsonderdelen; ook voor Rohloff-onderdelen en het jaarlijks onderhoud van uw fiets.
Zeker in deze periode waarin de sportscholen nog gesloten zijn, is het erg belangrijk om te ontspannen en in beweging te blijven. Samen fietsen is een hele gezonde en gezellige manier van bewegen!
Als
 u dit jaar in eigen land op vakantie wilt gaan en kilometers op de fiets wilt gaan maken, u bent welkom!
Wij zijn open op afspraak op alle dagen van de week. 
 
Nederland is een prachtig fietsland met handige knooppuntroutes en veel mooie Langeafstand Fietsroutes: 
http://www.nederlandfietsland.nl/lf-routes
http://www.nederlandfietsland.nl
Wij stellen het op prijs als u langskomt. Wij werken volgens de huidige richtlijnen van het RIVM, ter bescherming van u en onszelf vragen we u 1,5 meter afstand te houden, geen handen te schudden en digitaal te betalen. Daarbij vragen we u om eerst rustig op onze website uw favoriete fiets(en) uit te kiezen zodat we deze voor u kunnen klaarzetten als u langskomt voor het aanschaffen van een fiets. Als u klaar bent om uw fiets te komen uitzoeken met de intentie om te kopen, neem contact met ons op voor een afspraak!

Phelo Cycle in Wageningen, uw adres voor betrouwbare, goede en betaalbare tweedehands vakantiefietsen, trekkingfietsen en toerfietsen van A-merken zoals Koga Miyata, Santos en Idworx.  Met de zeer ruime keuze voor iedere framemaat,  is er altijd een fiets die bij u past!
Neem, als u vragen heeft of langs wilt komen,  contact met ons op.

U bent van harte welkom in Wageningen op alle dagen van de week. 
Kunt u niet langskomen? In overleg kunnen wij de fiets ook bij u thuisbezorgen. Binnen Nederland gratis, in België €10.

 Koga-Santos-Idworx-Van Nicholas-Stevens-trekkingfiets-lowrider-bikepacking-Tubus-Vaude-Koga Miyata-Ortlieb-Rohloff-Schwalbe Marathon-Magura-XT-WorldTraveller-Randonneur-vlinderstuur-biketravel-duurzaam-tweedehands-waterproof-Traveller-Travelmaster-vakantiefiets-toerfietsen-SON-GlobalTraveller