Beste klanten,

Welkom bij Phelo Cycle voor het uitzoeken van uw zo-goed-als-nieuwe vakantie/trekkingfiets.
Alle fietsen die online staan, zijn op voorraad. Ons assortiment bestaat uit tweedehands fietsen van hoge kwaliteit en ook een aantal nieuwe fietsen. Veel keuze en hoge kwaliteit voor de beste prijs. U kunt bij ons langskomen in Wageningen om uw favoriete fiets(en) te zien en te proberen.
Kijkt u eerst rustig rond op onze website en neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft of een afspraak wilt maken om een fiets te kopen. Als u niet naar ons toe kunt komen dan kunt u de fiets ook online bestellen. Binnen enkele dagen wordt de fiets voor een klein prijsje netjes bij u bezorgd. 
Zoekt u een gebruikte fiets die werkelijk zorgvuldig is nagekeken? Dan zit u bij onze winkel goed omdat wij precies weten waar wij op moeten letten bij het inkopen van onze fietsen en de fietsen meer dan grondig nakijken. 
Alle fietsen hebben een uitgebreide onderhoudsbeurt gehad in onze werkplaats, zijn zo nodig voorzien van nieuwe hoogwaardige onderdelen en worden verkocht met 3 maanden garantie. De fiets kan direct met u mee.
Ook kunt u l
ater bij ons terecht voor de jaarlijkse servicebeurt van uw fiets. U kunt bij ons ook een nieuw Pendix e-Bike Nachrüstung systeem voor trapondersteuning aanschaffen en door ons laten inbouwen.
 
Fietsplan – fiscaal voordeel eigen bedrijf
Deelname aan het fietsplan kan ook met een tweedehands fiets! Kunt u via uw werkgever gebruik maken van een fietsplan/WerkgeversKostenRegeling of heeft u een eigen bedrijf? Er kan een fiscaal voordeel voor u inzitten! Onze aankoopbon kunt u inleveren bij uw werkgever en wij zijn geregistreerd als FiscFree winkel van Nationaal Fietsplan. Informeer bij uw werkgever hoe het geregeld is, want het kan een aardig voordeel voor u opleveren!
Als zelfstandige kunt u denken aan investeringskosten en/of aftrek van BTW indien u een van onze nieuwe fietsen koopt.
Oriënteren

Als u goed weet wat u zoekt en klaar bent om een fiets bij ons te komen uitzoeken voor uw vakantie, woon/werk of weekend,  neem dan contact met ons op voor een afspraak!
Als u nog niet weet wat u zoekt, dan is het heel handig om eerst naar een testcentre te gaan zoals De Fietser
in Ede. Veel van onze klanten doen dit en komen daarna heel gericht bij ons langs om hun fiets uit te zoeken.
Voor info kijk op https://www.defietser.nl/

  • Neem contact met ons op voor een afspraak en kies thuis eerst rustig op onze website uw favoriete fiets(en) uit.
  • Geef deze fietsen aan ons door via Whatsapp of email, zodat we ze voor u kunnen klaarzetten als u langskomt.
  • Inruil van uw oude fiets is mogelijk (trekkingfietsen zonder vering), stuurt u ons dan een foto van uw fiets.
  • Uw fiets is rijklaar en kan meteen met u mee. U krijgt een aankoopbon met alle gegevens van de fiets.
  • De verkoop is vanuit ons magazijn in Wageningen. Wij sturen u het bezoekadres bij het maken van de afspraak. Omdat we alleen op afspraak werken en om te voorkomen dat klanten voor een gesloten deur staan, staat ons magazijn-adres niet op de website vermeld. Wij zien u graag langskomen. 
 
Phelo Cycle in Wageningen, uw adres voor betrouwbare, goede en betaalbare tweedehands vakantiefietsen, trekkingfietsen en toerfietsen van A-merken zoals Koga Miyata, Santos en Idworx.  Met de zeer ruime keuze voor iedere framemaat,  is er altijd een fiets die bij u past!
In overleg kunnen wij de fiets ook bij u thuisbezorgen. Binnen Nederland €45,=, in België €65, andere landen in overleg.
Samen fietsen is een hele gezonde en gezellige manier van bewegen!
Als u dit jaar in eigen land op vakantie wilt gaan en kilometers op de fiets wilt gaan maken, u bent welkom!
Nederland is een prachtig fietsland met handige knooppuntroutes en veel mooie Langeafstand Fietsroutes:
http://www.nederlandfietsland.nl/lf-routes
Handige informatie over fietsvakanties:
http://www.fietsvakantiepagina.nl

Koga-Santos-Idworx-Van Nicholas-Stevens-Gudereit-Avaghon-Rose-trekkingfiets-lowrider-bikepacking-Tubus-Vaude-Koga Miyata-Ortlieb-Rohloff-Schwalbe Marathon-Magura-XT-WorldTraveller-Randonneur-vlinderstuur-biketravel-duurzaam-tweedehands-waterproof-Traveller-Travelmaster-vakantiefiets-toerfietsen-SON-GlobeTraveller- Pendix verkoop&inbouw