Beste klanten,

Welkom bij Phelo Cycle voor het uitzoeken van uw nieuwe tweedehands trekkingfiets, het kopen van nieuwe fietstassen of fietsonderdelen.
Kijkt u rustig rond en neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft of een afspraak wilt maken om een fiets te kopen. Want uiteraard kunt u de fietsen komen zien en er zelf even op fietsen voordat u hem koopt. 
Naast een groot assortiment trekkingfietsen bent u hier ook aan het goede adres voor nieuwe fietstassen voor uw trekkingfiets of nieuwe fietsonderdelen; ook voor Rohloff-onderdelen en het jaarlijks onderhoud van uw fiets. 
Kunt u gebruik maken van een fietsplan? De aankoopbon van uw fiets is voldoende, en wij zijn geregistreerd als FiscFree winkel van Nationaal Fietsplan. Informeer bij uw werkgever, het kan een aardig voordeel voor u opleveren.  
Samen fietsen is een hele gezonde en gezellige manier van bewegen!
Als
 u dit jaar in eigen land op vakantie wilt gaan en kilometers op de fiets wilt gaan maken, u bent welkom!
Wij zijn open op afspraak op alle dagen van de week. 
Nederland is een prachtig fietsland met handige knooppuntroutes en veel mooie Langeafstand Fietsroutes: 
http://www.nederlandfietsland.nl/lf-routes
http://www.nederlandfietsland.nl


Wij zien u graag langskomen, dat kan ook nu binnen de huidige Corona-regels. De verkoop is vanuit ons magazijn en we zetten de fietsen waar u serieus interesse in heeft, buiten voor u klaar.  Daarbij zorgen we ervoor dat klanten verspreid over de dag langskomen en vragen we iedereen om net als wijzelf een mondkapje te dragen.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en kies voordat u komt, eerst rustig op onze website uw favoriete fiets(en) uit. Geef deze aan ons door via Whatsapp of email, zodat we ze voor u kunnen klaarzetten als u langskomt om uw fiets te kopen. Als u weet wat u zoekt en klaar bent om uw fiets te komen uitzoeken voor uw vakantie, woon/werk of weekend,  neem dan contact met ons op voor een afspraak!
Uw fiets is rijklaar en kan meteen mee naar huis!

Phelo Cycle in Wageningen, uw adres voor betrouwbare, goede en betaalbare tweedehands vakantiefietsen, trekkingfietsen en toerfietsen van A-merken zoals Koga Miyata, Santos en Idworx.  Met de zeer ruime keuze voor iedere framemaat,  is er altijd een fiets die bij u past!
Neem, als u vragen heeft of langs wilt komen,  contact met ons op.

U bent van harte welkom in Wageningen op alle dagen van de week. 
Kunt u niet langskomen? In overleg kunnen wij de fiets ook bij u thuisbezorgen. Binnen Nederland €25,=, in België €45.

 Koga-Santos-Idworx-Van Nicholas-Stevens-trekkingfiets-lowrider-bikepacking-Tubus-Vaude-Koga Miyata-Ortlieb-Rohloff-Schwalbe Marathon-Magura-XT-WorldTraveller-Randonneur-vlinderstuur-biketravel-duurzaam-tweedehands-waterproof-Traveller-Travelmaster-vakantiefiets-toerfietsen-SON-GlobalTraveller