Laat hier je review achter

Deze post heeft 15 reacties

 1. Tamara

  Vriendelijk, kennis van zaken en goede service!

 2. Volker

  Ich bin durch das Internet auf PHELO CYCLE aufmerksam geworden. Die Auswahl an guten Reiserädern hat mich begeistert. Schnell war in dem Angebot das richtige Fahrrad gefunden. Der Kontakt mit Remon war von Anfang an sehr nett und er war äußerst hilfsbereit. Vor Ort konnte ich mich davon überzeugen, dass das Rad genau der Beschreibung entsprach. Die gut 350 km lange Anreise hatte sich also gelohnt. Wir sind uns schnell einig geworden und ich bereue den Kauf meines tollen neuen SANTOS-Rades bisher nicht. Eine wirklich gute Adresse für tolle Gebrauchträder!!!

 3. Titia

  Ik heb een geweldige fiets gevonden bij Phelocycle. Tweedehands maar zo goed als nieuw. Echt kwaliteit. Ik ben er erg blij mee. Service was ook goed.

 4. Martijn

  Mijn vriendin en ik hebben allebei een hele nette, complete Koga vakantiefiets gekocht bij Phelo Cycle en we zijn er heel tevreden over. Het was best een stuk rijden, maar we zijn zeker niet voor niets gekomen.

 5. Iris en Merel

  We hebben hier onlangs twee Koga vakantiefietsen gekocht. Veel keuze en goede adviezen bij het bezoek. De fietsen zijn mooi afgewerkt afgeleverd thuis; wij zijn heel tevreden!

 6. Gerlien

  Super goede service en prachtige fiets! Erg blij mee .

 7. Mitchell

  Pas geleden mijn fiets hier gekocht en ben er nog steeds heel blij mee! Werd netjes thuis afgeleverd voor een schappelijke prijs! Verder zeer vriendelijke mensen.

 8. Chantal en Samantha

  Mijn zus en ik hebben allebei een vakantiefiets gekocht bij Phelo Cycle, ze zijn prachtig en rijden heerlijk. We zouden eigenlijk naar Frankrijk gaan, maar gaan nu in Nederland rondfietsen.

 9. Suzanne

  Vandaag heb ik mijn Idworx hier gekocht in Wageningen. De fiets is echt bijna nieuw. Topkwaliteit en topservice, bedankt voor de mooie fiets!

 10. Jan

  Ik heb een mooie Koga Randonneur gevonden bij Phelo Cycle. Ben zeer tevreden over de fiets. Ik ga zeker binnenkort terug voor een fiets voor mijn vrouw.

 11. Marieke

  Vandaag heb ik mijn Idworx gekocht bij Phelo Cycle, de fiets is net zoals op de foto’s, als nieuw.
  Ik heb er even op gefietst en hij fietste fantastisch, dus snel in onze fietsendrager gezet. Ik vind het een fijn idee dat de fiets helemaal is nagekeken, voorlopig geen zorgen.

 12. Anton

  Vorige week heb ik mijn Santos gekocht en ik ben er erg blij mee. Goede kwaliteit en een goede prijs.

 13. Theo en Sophie

  Wij hebben een fijne ervaring met Phelocycle. Goed contact en een afspraak was snel geregeld. Toen we kwamen stonden de fietsen die we online hadden uitgezocht, al klaar om te testen. We hebben er allebei een gekocht.
  Alles ziet er super uit en de prijzen zijn laag. Echt een goed adres, je wordt goed geholpen.

 14. Walter

  Op de website stond een mooie Koga Miyata voor een leuke prijs. Omdat ik niet zelf naar Wageningen kon rijden heb ik hem online besteld en thuis laten bezorgen . De fiets was in superconditie en geen krasje op het frame. Goed geregeld!

 15. Hans

  Vandaag heerlijk rondgefietst op mijn zo-goed-als-nieuwe Santos, gekocht bij deze fietsenwinkel. Ik was op zoek naar een fiets met Rohloffnaaf omdat ze makkelijk schakelen en weinig onderhoud nodig hebben. Het is net wat duurder zo’n Rohloff, maar dan heb je ook wat. Het fietst fantastisch!

Geef een reactie