Tweedehands: slimme en duurzame tweede kans!

Phelo Cycle kiest voor duurzaamheid, geeft fietsen een tweede leven en biedt u als klant een betaalbare fiets van topkwaliteit. 

23,5 miljoen fietsen
Nederland is een fietsland. Gemiddeld bezit ieder huishouden maar liefst 3 fietsen. In Nederland zijn 23,5 miljoen fietsen waarvan 52% , 16% gewone fiets, 16% toerfiets, 11% racefiets en 2% mountainbike. In 2023 gaven Nederlanders in totaal 1,5 miljard euro uit aan nieuwe fietsen waarvan 60% E-bikes.

Duurzame keuze
Een fiets is een duurzaam vervoersmiddel. Het wordt echt duurzaam wanneer u kiest voor een tweedehands fiets.
Want stelt u zich eens voor hoeveel nieuw gekochte fietsen er jaarlijks ongebruikt blijven staan in garages en schuren en hoeveel goede fietsen er onterecht bij het oud-ijzer worden gezet!

Specialist in trekkingfietsen
Phelo Cycle is gespecialiseerd in trekkingfietsen met derailleur, Rohloffnaaf of Pinionnaaf, zoals KOGA, SANTOS en IDWORX: handgemaakte topfietsen van Nederlandse bodem. Alle fietsen zijn geheel vakkundig in onze werkplaats nagekeken en waar nodig voorzien van nieuwe kwaliteitsonderdelen, zodat uw fiets nog jarenlang mee kan gaan. Een prima keuze voor uzelf én voor het milieu!

Opfrissen of repareren van uw eigen trekkingfiets
Bent u al de gelukkige eigenaar van een trekkingfiets die toe is aan een grote opfrisbeurt of reparatie? Ook daarvoor kunt u altijd CONTACT met ons opnemen. Uw fiets wordt weer als nieuw!

https://www.fietsplatform.nl/loads/Factsheet_Kerncijfers_fietsvakanties_2021-2022_Fietsplatform.pdf

*https://www.fietsplatform.nl/fietsrecreatiemonitor/cijfers#fietsvakanties